vrijdag 20 december 2013

Feestelijke make-up en - kapsels.



Kerst en Oud & Nieuw staan weer voor de deur, een periode van gezellige etentjes en feestjes.  Wat betekent dat we nu extra ons best doen om er nog mooier uit te zien. En de periode waar het allemaal net wat extravaganter mag. Daarom hier wat leuke ideetjes voor feestelijke make-up en
- kapsels.



                                                      Haar kapsels





















De losse vlecht aan de zijkant.Doordat de vlecht wat uit elkaar wordt getrokken krijg je wel die mooie volume.Simpel om te maken, maar staat altijd leuk.






 Steek je haar losjes op. door plukjes aan de zijkant losjes te draaien en achter vast te zetten krijg je een heel leuk effect.













                                                  

  Stoer maar toch feestelijk.


                                                    Make-up


Iets wat het altijd goed doet met de feestdagen zijn glitters. Ideaal om je ogen op te laten vallen, en goed te combineren met je smokey eyes ( zie rechts ).









 Of kies voor één opvallende kleur oogschaduw en breng daar overheen glitters aan. ( zie links )




De ogen mogen echt knallen, en de poppenogen zijn al een tijdje hot. Dat effect krijg je vooral met kunstwimpers.Ga voor de feestdagen eens voor extra opvallende wimpers, b.v. met strass steentjes, veertjes, of hele volle wimpers.














Altijd mooi is de klassieke look. ga voor mooi rode lippen maar zet je eyeliner wat dikker aan met een zwarte matte eyeliner. Ga voor een eyeliner met wing zo maak je het net wat feestelijker.









Bron foto's:  Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten