maandag 25 november 2013

Leuke tips voor een Sinterklaas of Kerst kado.





 

Een Startpakket van Extenso : Hiermee heb je gelijk alle producten in huis die je nodig hebt voor een goede gezichtsverzorging. Een prachtig kado. 








Energy Booster : Een luchtige fluid voor de vermoeide  huid. De huid krijgt extra energie om haar soepelheid, en stralende teint te verbeteren. Ideaal voor de Decembermaand, maar natuurlijk ook om weer bij te komen in Januari.    
 


 


Vitamin E-nergy Capsules : Capsules gevuld met Amandel en Avocado olien. De oliën stimuleren de huidfunties, hydrateren de huid en het afweersysteem wordt verhoogd. Ze geven de huid nieuwe energie en elasticiteit.


 


Revitalising Mask : crememasker voor de droge en rijpere huid. Voedt de huid,verzacht rimpeltjes en lijntjes en gaat vervroegde huidveroudering tegen. Het masker verbeterd de weefselspanning en activeert de celstofwisseling, waardoor de huid een stralende teint krijgt.



 
 Intense Moisture Mask : Hydraterend masker. De vochtarme huid wordt intensief gevoed en de natuurlijke vochtbalans wordt hersteld. Het stimuleert het herstellende vermogen van de huid en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.




Wil je je kado gelijk feestelijk laten in pakken dan doen we dat graag voor je bij Wellnessgifts. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten